Zoekertjes

Adviserend Arts

Werkaanbod
Adviserentd Arts
Wie zijn wij?
De gezondheidszorg van morgen? Bij de Onafhankelijke Ziekenfondsen geloven wij daar rotsvast in en ijveren wij elke dag om die gestalte te geven.
Onze Landsbond bestaat uit 4 ziekenfondsen: Partena, Partenamut, OZ en Freie Krankenkasse. Samen verzekeren we vandaag meer dan 2 miljoen mensen.
Onze opdracht? Complexe uitdagingen omzetten in haalbare, concrete en efficiënte oplossingen. Wij voeren onze opdrachten onafhankelijk uit, want hangen niet af van enige politieke of religieuze autoriteit. Wij kunnen ons dus toespitsen op wat echt belangrijk is: het leveren van een unieke dienstverlening aan onze leden.
Het krioelt bij ons van de mensen met talent. Hun knowhow is fenomenaal en ze nemen hun carrière resoluut in eigen handen. Ze zijn gemotiveerd, toegewijd en flexibel in hun manier van denken en handelen. Onze omgeving draagt respect, persoonlijk ondernemerschap (‘intrapreneurship’) en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel. Flexibel werken - in termen van tijd en ruimte - en een dynamisch kantoor passen perfect bij onze keuze om nieuwe manieren van werken te ondersteunen.
Kom jouw kennis en carrière ontplooien bij de Onafhankelijke Ziekenfondsen en maak kennis met onze open-minded en wereldgeoriënteerde bedrijfscultuur. Raadpleeg al onze jobaanbiedingen en neem een kijkje op www.mloz.be. Wil je nu al solliciteren? Deze job als Medisch Expert is misschien geknipt voor jou.


De gezondheid van onze medewerkers, maar ook van onze medelandbewoners, is een prioriteit voor de Onafhankelijke Ziekenfondsen. Daarom passen we onze manier van werken aan tijdens deze uitzonderlijke situatie.
Om sollicitatiegesprekken zo veilig mogen te laten verlopen, houden we ze virtueel via skype. Met andere woorden, aarzel niet om te solliciteren. Wij wachten op jouw kandidatuur!

Medisch Expert bij de Onafhankelijke Ziekenfondsen: iets voor jou?
Klaar om onze nieuwe Medisch Expert te worden? In die rol ben je verantwoordelijk voor de vertegenwoordiging van de Onafhankelijke Ziekenfondsen bij de federale overheid, en draag je actief bij aan de evolutie van de ziekte- en invaliditeitsverzekering en het budget daarvan.
Takenpakket
• Je bepaalt de visie van de Onafhankelijke Ziekenfondsen in verschillende domeinen: medisch, geneesmiddelen, zeldzame ziektes, ... Zo beïnvloed je de richtingen die de politieke besluitvormers en de administraties inslaan.
• Je verdedigt de belangen van de Onafhankelijke Ziekenfondsen en hun verzekerden tijdens externe vertegenwoordigingsvergaderingen, onder meer met het College van artsen-directeurs bij het RIZIV.
• Je volgt de medische materies op en identificeert hun operationele en strategische gevolgen om de Directie te helpen bij het nemen van beslissingen.
• Je versterkt de relaties met de andere actoren van de diensten van de Landsbond door deel te nemen aan transversale bijeenkomsten en draagt zo bij tot de goede werking van de organisatie.
• Je informeert de medewerkers over alle politieke kwesties die op het spel staan, over de strategie die de sector volgt en over de belangen die door de verschillende spelers worden verdedigd.
• Je vertolkt de mening van de Onafhankelijke Ziekenfondsen op een bevattelijke manier en helpt bij de interne en externe communicatie van onze visie.
• Je lobbyt bij de spelers in de medische wereld. Je bouwt een adresboekje op en houdt dit up-to-date, zodat de Onafhankelijke Ziekenfondsen actief kunnen bijdragen aan de evolutie van de ziekte- en invaliditeitsverzekering.
Je werkt in het departement Vertegenwoordiging en Studies en rapporteert aan de Directeur van die dienst.

Ben jij de geknipte persoon voor ons?
Je hebt een analytische geest en kunt zowel mondeling als schriftelijk adequaat communiceren. Je durft onderhandelen met externe actoren. Je werkt georganiseerd en gestructureerd. Je houdt van een goede portie autonomie in je functie, en je hebt zin om een strategische visie te ontwikkelen en te verdedigen, zowel intern als extern.
Verder verwachten wij
• Opleiding en ervaring als arts is onontbeerlijk.
• Ervaring als adviserend arts is een pluspunt.
• Je beheerst perfect Nederlands en Frans.
• Je bent oprecht geïnteresseerd in gezondheidszorg in het algemeen en in de ziekenfondsen in het bijzonder.
Als arts wordt je aangeworven met het statuut van adviserend arts.

Wat kun je in ruil verwachten?
Allereerst: een aantrekkelijk salarispakket in een bediendenstatuut
Je geniet ook talrijke extralegale voordelen: eindejaarspremie, vakantiegeld, maaltijdcheques, woon-werkvergoeding, groepsverzekering, aansluiting bij Hospitalia Plus en Dentalia Plus.
Zwaai de deur van onze onderneming open en duik in een heel nieuwe wereld. Start vandaag met je carrière!

E-mail
brigitta.eijgelaar@mloz
Adres
Onafhankelijke Ziekenfondsen - Anderlecht
telefoon
0478879297