Zoekertjes

Oproep voor vrijwillige (huis)artsen - Brusselse Projecten

Werkaanbod
In België ontfermt Dokters van de Wereld zich over alle mensen die geen toegang tot zorg krijgen. Dit zijn erg kwetsbare mensen die vaak aan de rand van de samenleving bengelen.
Zo blijft het aantal daklozen of slecht gehuisveste mensen in Brussel jaar na jaar toenemen. Jaarrond staat Dokters van de Wereld in voor onder andere het medische luik van de opvangcentra waar daklozen gehuisvest worden.
In de verschillende noodopvangcentra voor daklozen, verspreid over de stad Brussel, organiseert Dokters van de Wereld tijdens de zomermaanden een medisch consultatie. Zo proberen we te garanderen dat zelfs de meest kwetsbaren toch toegang krijgen tot zorg.
Al deze projecten kunnen niet plaatsvinden zonder de steun van vrijwilligers. Zij zijn de ruggengraat van onze werking, en zorgen er voor dat Dokters van de Wereld dag in, dag uit kwetsbare mensen kan opvangen, ondersteunen en verzorgen. Vrijwilliger zijn bij Dokters van de Wereld wil zeggen een humanitaire opdracht krijgen, je inzetten voor de meest kwetsbaren in onze samenleving en samen met ons de strijd tegen onrecht aangaan.
Op dit moment zijn we op zoek naar (huis)artsen voor de medische consultaties in de noodopvangcentra in Brussel.
Concreet zoeken we (huis)artsen voor 1 consultatie (meestal in de avonduren) per 14 dagen.
Inschrijven en meer info kan via mail naar Tom Van Liefferinge: engagement@doktersvandewereld.be
Wil je ons team graag versterken, stuur uw een email of een online sollicitatie via de onderstaande link:
https://doktersvandewereld.be/doe-mee/oproep-voor-vrijwillige-huisartsen-brusselse-projecten
E-mail
engagement@doktersvandewereld.be
Adres
Kruidtuinstraat, 75 - 1210 Brussel
telefoon
022254317